Gyártók

Akzo Nobel

Az AkzoNobel Wood Coatings a világ vezető gyártója a beltéri fafelület-kezelő anyagok, bevonatok és faalapú anyagok területén.Egy forrásból ellátjuk mindennel, amire szüksége van. A legkiválóbb minőségű, újszerű termékek 100%-os feldolgozási és gyártási megbízhatósággal minden beltéri kivitelezési területre. Legyen szó bútorokról, parkettáról, konyhai vagy üzletfelszerelési tárgyakról, irodabútorokról vagy jó minőségű hajóbelsőkről, megoldásaink mindig teljes körű rendszert kínálnak, amelyeknek köszönhetően biztos lehet abban, hogy tökéletes felületet tud kialakítani.

Erősen hiszünk az ügyfeleink és alkalmazottaink közötti szoros együttműködésben és folyamatos kommunikációban. Tudásunkat átültetjük a gyakorlatba, és mindent megteszünk azért, hogy olyan újszerű megoldásokat találjunk, amelyek megfelelnek a jövő elvárásainak ezen a folyamatosan fejlődő piacon. Mindig az alábbi célok lebegnek a szemünk előtt.

Vízbázisú technológiát kínálunk az asztalosipar és a bútoripar számára, UV-technológiát a tömörfa- és laminált szalagpadlós padlóburkoláshoz, valamint poliuretán- (PU) és savra keményedő (AC) bevonatot konyhabútorokhoz. Termékeink tervezése és fejlesztése során ügyfeleink és a társadalom érdekeit is szem előtt tartjuk – a bevonatok kiváló esztétikai és fizikai jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek az előírásoknak is megfelelnek, és a környezetet is kevésbé terhelik.

Sikkens

Hagyomány és szakértelem, innováció és minőség, szolgáltatás és partnerség – ezek az értékek tettek minket a fafelület-bevonatok vezető márkájává a kültéri felhasználás terén. Sikerünk alapja a fa iránti szenvedély és a tökéletes bevonatmegoldásokra való törekvés. A Sikkens Wood Coatings márka 1792 óta létezik. Ez alatt az idő alatt a tapasztalatunk és a szakértelmünk rendkívüli mértékben megnőtt. Nagyon büszkék vagyunk a hagyományainkra, a termékeink minőségére és ügyfeleink elégedettségére, akik piacvezetővé tettek minket. Múltbeli sikereink azonban nem állhatnak a jövőről alkotott víziónk útjába. Éppen ellenkezőleg - tisztán látjuk az előttünk álló kihívásokat, és új ötleteket és jövőképet dolgoztunk ki, hogy megbirkózzunk velük.

Innovatív termékeink a fenntarthatóságot segítő megoldásokat kínálnak minden fából készült termék védelmére és díszítésére, ezzel szolgálva a bútor-, konyhabútor- és asztalosipart, valamint az építőipari termékek piacát.